Prosjektstrategi

En design-brief for din side bør inneholde grunnleggende informasjon om din virksomhet, ønsket stil, prosjektets tidsaspekt og budsjett. En slik brief bør være grundig og nøyaktig, for å sikre at vi er på lik linje. Da blir det endelige resultatet best, og budskapet riktig for din virksomhet! Finn ut hva du vil fortelle med websiden, og hvilke elementer som bør være med. Selv om en fantastisk side kan bli laget på noen få dager, tar det som regel tid før vi er helt i mål. Derfor er det lurt å bruke tid på både briefing og selve prosessen, for best mulig resultat. Vi hjelper deg med dette!

Visuell A

Visuell B

Eksempler på grafisk uttrykk

Ferdigheter som er nødvendig

For å produsere en nettside er det mange ting som kreves. De fleste kan lage en side uten bakgrunn som webdesigner, men en slik side vil sjeldent fungere som den skal. Ferdigheter som ren koding, erfaring med å håndtere php, CSS, HTML, javascripter og database-drevede sider krever mye kunnskap. I tillegg er det mange forskrifter som skal følges, som personvernopplysninger samt hvilke cookies som lagres og brukes. SSL (sikkerhetssertifikater) må også være på plass, slik at sidene dine kjører raskt og sikkert. Sidene må også optimaliseres for å kunne kjøre raskt, slik at sidene ikke laster for sakte og kunder forlater siden. Vi hos Proweb Design hjelper deg med dette!

Wordpress 100%
Prosjekt Planlegging 98%
Multimedia 95%
Grafisk design 92%
HTML/CSS 87%
jQuery/JS 75%

Første planleggingsmøte

Vi tar et første planleggingsmøte med deg som kunde og kartlegger dine behov, og finner ode løsninger for hva kunden faktisk trenger samt hva sidene skal inneholde og avtaler priser på forhånd samt setter opp en demo som kunden kan prøve ut Kunden prøver systemet og gir tilbakemeldinger på hva som kunne eventuelt vært annerledes og hva som ikke bør være med osv. Vi retter opp dette.

Lager utkast og revisjoner

Vi ferdigstiller designet og implementerer avtalte og nødvendige moduler. Lager logo for kunde , setter opp SEO, skriver nødvendige koder og igang kjører sidene. Kjører alle tester på sidene undersider, moduler, implementeringer, SEO, mailsystemer samt sjekker at sidene kjører raskt og at alle sertifikater er på plass. Optimaliserer sider, moduler, systemet og setter opp backupsystem.

Endelig levering av produktet

Sidene og systemer er ferdigstilt og gjennomgås med kunden samt lærer kunden å håndtere administrasjons systemet. Proweb Design reviderer hele systemet og produktet opptil flere ganger og sjekekr at alt kjører som det skal gjør igjen eventuelle justeringer kunden måtte ønske og deretetr leveres systemet og produktet til kunde.Proweb Design følger kunden tett opp i tiden fremover.

Sterke merkevarer & produkter

Når vi jobber med design, er det å skape et intuitivt grensesnitt ofte vårt første mål. Hva betyr det egentlig å skape et intuitivt design? Hvordan gjør du det? Og hvordan vet du om du har oppnådd det? Betydningen av intuitiv design er faktisk ganske enkelt, selv om det ikke er mulig å lage en. Definisjonen som Proweb Design ser det: Intuitivt grensesnitt er noe som fungerer som brukeren kan forvente av oss.

Gir gode & ønskede resultater

For å skape et intuitivt design, må du forstå brukerens mentale modell. Hvis designet samsvarer med brukerens mentale modell, vil kunden finne det intuitivt. Så ønsker en å skape en intuitiv design, er problemet å finne ut kundens mentale modell og skape et design som stemmer overens med det. Proweb Design ønsker å levere produkter der kunden er medvirkende får et produkt han faktisk har bruk for.